Ervaringen

Wat vertellen de deelnemers....

De lessen hebben op iedereen een andere uitwerking. En de beste manier om Kundalini yoga en meditatie te ervaren is om natuurlijk zelf een les mee te doen. Ben je nieuwsgierig hoe deelnemers de lessen ervaren lees dan verder.

 

Kundalini Yoga van Sandra vind ik fijn omdat er met verschillende vormen wordt gewerkt zoals: het zingen van mantra's, muziek, lichamelijke oefeningen doen gericht om blokkades op te heffen in de chakra's, een ontspanningsgedeelte wat ontzettend heerlijk is, het ontvangen van uitleg over de werking van de oefeningen op de verschillende organen. Voor mij een heel compleet en gevarieerd pakket! Verstand, gevoel en doen goed op elkaar afgestemd in een zeer prettig pand van een enthousiaste en betrokken lerares die je een warm welkom geeft!

Mariette

 

Een yoga sessie geeft mij vaak een gevoel van lucht en ruimte en een intensere beleving van het hier en nu. Dat kan ik goed gebruiken bij een andere hobby van mij: muziek maken. Ook leert de yoga je meer op je eigen intuïtie te vertrouwen, wat mij minder stress en meer rust oplevert bij mijn werk. Door de yoga ben ik ook gaan mediteren, wat de effecten nog eens versterkt.

Lesgeven is een tweede natuur voor Sandra; haar lessen hebben een  mooie balans tussen inspanning en ontspanning, uitdaging en comfort, gevoel en ratio. Sandra voelt de groep perfect aan en weet ook altijd de juiste muziek bij de les te vinden. 

Jeroen

 

Ik vond de verschillende onderdelen (set, meditatie en mantra s zingen) gelijk al heel leuk. Alleen kon ik de oefeningen niet zo lang volhouden en was ik erg stijf. Inmiddels voel ik dat ik soepeler word. Wat ook fijn is dat je het echt voor jezelf mag bepalen. Er ligt geen druk op dat je het vol moet houden. En als je een houding niet kan is er vaak een variant.

De lessen en de ruimte vind ik erg fijn. De sfeer is erg prettig. Dit komt zeker ook door Sandra. Ze heet je welkom en heeft aandacht voor je.

Ik ben ziek geweest en ze heeft me echt ondersteund middels het sturen van muziek en sets en appjes.

Heel fijn! Kortom kom een keer een proefles doen en ervaar het zelf.

Irene

 

Bepakt met een berg vooroordelen (eerlijk is eerlijk) over groepsmeditaties en chantende vrouwen stapte ik de eerste yogales binnen. Maar goed, ik wilde aan de slag met mijn energielevels, want ik had mijn lichaam flink uitgeput. Ik was van mening dat ik me vast ongemakkelijk ging voelen. Na 1 proefles Tai Chi in een koude gymzaal, was het letterlijk een warm welkom bij Yogasan. Vanaf de eerste les merkte ik meteen dat de energie weer ging stromen in mijn lichaam. Ik weet niet hoe het werkt, maar het werkt.

Het blijkt voor mij dus totaal geen geitenwollensokken yoga, vooral door de manier waarop Sandra les geeft. Sandra is een hippe jonge vrouw van deze tijd, die de perfecte vertaling maakt van de aloude kriya’s naar een pittige yogaset. De set is een fijne afwisseling tussen inspanning en ontspanning en met een kop yogathee erbij maakt het voor mij een aangenaam moment in de week!

Lusanne

 

Kundalini yoga die vanuit passie en beleving wordt gegeven. Sandra brengt de lessen op een hele mooie en sfeervolle manier. Ik houd niet van sportschoolyoga of hyperige yogavormen. Ik zocht een yogaschool waarbij ik de échte essentie van yoga ervaren op een toegankelijke manier. "Yoga explores your dimensions, depth, nature, and potential as a human being." Yoga-san heeft mij de inzichten en technieken geleerd om in mijn leven in balans te zijn, zeer waardevol en uniek!!

Cas

 

Mijn eerste kundalini yogales voelde meteen heel goed. Sandra geeft les vanuit haar hart en dat voel je. De oefeningen, schitterende muziek, meditaties en mantra’s maken deze yogavorm voor mij heel afwisselend en compleet. Ik beoefen deze yogavorm nu anderhalf jaar. Ik merk dat ik rustiger ben geworden en bovendien heb ik al een jaar geen migraine meer! Het heft dus blokkades op.

José

 

Kundalini yoga is voor mij een 'way of life' geworden. Een lichamelijke maar ook geestelijke boost. Een moment van bezinning en ontspanning in mijn drukke bestaan. Het maakt je hoofd leeg, laat alles weer stromen en helpt je bepaalde gedrags-patronen te doorbreken. Yogastudio Yoga-San biedt een sfeervol ingerichte en rustgevende ruimte, waar je je meteen thuisvoelt. De betrokkenheid en ongedwongen begeleiding van Sandra is stimulerend en inspirerend. Kundalini yoga is minder denken en meer voelen en heeft me geholpen beter te luisteren naar mn innerlijke stem. Ik kom steeds dichterbij mezelf.

Anne-Marie

 

Kundalini yoga geeft mij meer lucht, ruimte en rust in zowel mijn lijf als mijn hoofd. Ik kwam bij Yoga-San terecht doordat ik nieuwsgierig was naar kundalini yoga, eerlijk gezegd kende ik deze vorm van yoga niet. Na de éérste les was ik 'verkocht'.  Vrij snel heb ik toen besloten om de opleiding op Ibiza te doen, niet zozeer om les te geven maar om meer inzicht te krijgen in de kundalini yoga.  Op Ibiza kwam ik erachter dat kundalini niet alleen yoga is maar 'A way of life'. Het gaat veel verder dan alleen yoga, je gaat anders denken, bewuster. O.a. over je voeding en wat dat met je doet maar ook over andere zaken in het leven.

De lessen zijn goed onderbouwd door Sandra, ze legt altijd uit op welke lichaamsdelen de kriya's betrekking hebben. Ze weet ontzettend veel over het menselijk lichaam, maar bv ook over invloeden die de maanstanden hebben op ons daar past Sandra vaak de lessen op aan.

 

Les bij YogaSan is een kado'tje voor jezelf. 😊

Yvonne

Yoga-San
Nieuwsbrief
Instagram
Facebook