1 op 1

1 op 1 Coaching
40 dagen challenge

 

Dit is bedoeld voor de yogi’s die dieper willen duiken in hun persoonlijke practice.

Je gaat de kracht van een kriya (yogaset) of meditatie nog dieper ervaren als je dit 40 dagen achter elkaar doet. 40 dagen wordt in Kundalini Yoga gebruikt om een oude gewoonte te breken. Deze sessies zijn hierop gericht. De eerste sessie is duidelijk maken wat het probleem of welke droom je hebt en de daarbij horende kriya of meditatie beoefenen; na 20 dagen een check-in; en na 40 dagen een evaluatie. Vanuit persoonlijke ervaring kan ik delen dat het doen van 40 dagen commitments of challenges mijn leven hebben getransformeerd. 


Vanuit de Yogische wetenschap wordt er gezegd: "je gewoontes definiëren wie je bent."

Daarom werken we met bepaalde dagen waarin we onze gewoontes veranderen. Dit betekent dus bv 40 dagen achtereenvolgend. 


40 dagen:

Dit zal een negatieve blokkerende gewoonte doorbreken. De grijze massa in je brein gaat andere verbindingen maken na 40 dagen. 

90 dagen:
Dit zal de nieuwe positieve gewoonte in je bewustzijn en je onderbewuste planten en bevestigen. 

120 dagen:

Dit zal de nieuwe gewoonte en de positieve effecten permanent integreren in je psyche. Je bent nu de nieuwe gewoonte. 

1000 dagen:

Dit zal je de meester maken van de nieuwe gewoonte. Wat de uitdaging dan ook mag zijn, de gewoonte zal je van dienst zijn. De prijs voor dit traject is 149 euro. 

Je kan je via info@yoga-san.com aanmelden of vragen naar meer informatie. 2 testimonials:


“Ik had behoefte aan rustpunt en concentratie. Je hebt een op maat gesneden programma voor me gemaakt dat heel prettig werkt. Het geeft me rust en kracht. Het is een vast onderdeel geworden van mijn dagindeling dat ik niet meer wil missen.” 


"Wolter is een fijn en rustig persoon, en ik kon mijn hele verhaal in vertrouwen vertellen. Hij wist meteen een oefening te geven, die mij weer terug in mijn kracht zou brengen, en een healende meditatie. Nadat de eerste 20 dagen er opzaten ( waarbij ik me steeds beter ging voelen) volgde een 2e afspraak waarbij we een stuk dieper in de meditatie doken. Veel emoties kwamen naar boven, en ik wist even niet wat er met me gebeurde, want de daaropvolgende 20 dagen waren zwaar. Door het gesprek wat we voerden, en ik vertelde over de laatste 20 dagen, waarop hij zij: ‘’Dat vind ik erg mooi te horen, want na een donkere periode komt er weer licht’’, vielen er veel puzzelstukjes op zijn plaats.

Door geleerd te hebben bewuster naar bepaalde patronen te kunnen kijken, en er achter te zijn gekomen waar deze vandaan kwamen, heeft de coaching mij ontzettend geholpen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Wolter tegen mocht komen op mijn pad. Ik heb weer rust gevonden, en heel belangrijk.....ook mezelf!!"

Yoga-San
Nieuwsbrief
Instagram
Facebook