Retraite

Kundalini yoga retraite RELAX & RENEW in Frankrijk

26-8 tot 1-9-2018 = volgeboekt

 

Verlang je naar een energieke, ontspannen en gezonde week op een sfeervolle boerderij in de heuvels van Frankrijk?

Een week met helende aandacht voor jezelf waarin je je kan verdiepen in Kundalini yoga?

Waarbij je energie en inspiratie opdoet en je weer als 'hernieuwd' voelt?

Ga dan mee met onze Kundalini yoga retraite!

 

OVER DE WEEK

Elke ochtend is er Sadhana en er zijn dagelijks verdiepende yogalessen en momenten voor verstilling en reflectie met o.a. rebirthing kriya’s om je lichaam en geest te reinigen. Naast het dagprogramma is er voldoende ruimte om te relaxen, te wandelen of te doen waar jij zin in hebt. De natuur en rust van deze mooie plek en de pure veganistische voeding dragen bij aan het heilzame genieten deze week. Eenmaal per week kun je van de sauna gebruik maken en je kunt je opgeven voor een heerlijke massage (niet inbegrepen).

LOCATIE

Ferme de la Rochelle ligt in het Franse plaatsje Serqueux (Haute Marne) en is c.a. 6,5 uur rijden van Utrecht.

Je kunt ook per trein naar Langres. Je slaapt in een prachtige oude Franse boerderij, met mooi ingerichte (eigen) kamers,

meditatieruimte, een bibliotheek, tuin en sauna. Er is ook een klein meertje in de buurt waar je in de vrije uurtjes naar toe kan.

KOSTEN

Verblijfskosten voor de retraite (inclusief maaltijden, yogalessen, sauna en meer verrassingen) zijn € 595,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair. Het is ook mogelijk om een (zeer ruime) kamer te delen. De prijs bedraagt in dat geval € 499,-.

 

OVER ONS

Marijke Hulstein draagt met zorg en liefde bij aan deze week van aandacht en verdieping in jezelf. Ze geeft Kundalini yoga in Arnhem en coacht en begeleid daarnaast al ruim 15 jaar in de gezondheidszorg. Ook geeft ze trainingen in Mindfulness en ACT. Ze deelt haar passie voor Kundalini yoga, voeding, gezondheid en de reis naar binnen vanuit zowel een oosterse als westerse benadering. (KRI Level 1 & 2 en Karam Kriya i.o.)

 

Sandra Jacobs deelt met aandacht en plezier haar liefde voor yoga en zelfontwikkeling. Naast haar eigen yogapraktijk in Breda, waar ze vol passie lesgeeft, richt ze zich ook op het bedrijfsleven waar ze persoonlijke en organisatie ontwikkelprocessen begeleid. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd als ademcoach, shiatsu masseur en in Yin Yoga. (KRI Level 1 & 2 i.o.)

 

Voor meer informatie of aanmelding: info@yoga-san.com of bel 06-33584398 (Sandra Jacobs).

Klik hier voor de flyer.