Over mij
Sandra Jacobs | Yoga-San

Sandra Jacobs - Yoga-San

 

Mijn naam is Sandra Jacobs. Ik ben 46 jaar en ik woon samen met Michiel in

's-Hertogenbosch. Ik ben benieuwd in en geïnteresseerd naar wat mensen beweegt. Dat is eigenlijk altijd al zo geweest en bepaalt veelal de keuzes die ik maak, op werkgebied en privé.

 

Het begon met reizen toen ik 21 was. Hoe verder en vreemder, hoe beter.

Vooral de verschillende geloofsovertuigingen en daaruit voortvloeiende levenswijzen spraken me aan. Na 20 jaar te hebben gereisd en een aantal jaren in Azië te hebben gewerkt, was de reislust grotendeels gestild. Er diende zich een nieuwe passie aan, die van yoga en meditatie. Het was en is ook een reis, maar dan een innerlijke reis.

 

Na de eerste Kundalini yogales was ik meteen verkocht! Vrij snel daarna, in 2012, ben ik gestart met de teacher training en sindsdien heb ik diverse opleidingen afgerond. Ik heb o.a. de Lu Jong- en, yin yoga opleiding afgerond, de opleiding tot shiatsu masseuse, de opleiding tot ademcoach, detoxcoach en de opleiding tot yogacoach. En ik blijf me verder verdiepen in Kundalini yoga door de Level 2 modules te volgen. Er valt nog zoveel te leren over lichaam en geest!

 

Vanaf 2013 geef ik les in Breda en sinds mijn verhuizing geef ik ook in den Bosch les. Naast deze lessen geef ik ook wekelijks bedrijfsyoga.

Yoga-San
Nieuwsbrief
Instagram
Facebook